Adsense Ödeme Yöntemi Türkçe Karakter Sorunu, Adsense Ödeme Yöntemi Düzenleme, Adsense Tekrar Doğrulama Nasıl Yapılır - Mehmet Kekeç

Adsense Ödeme Yöntemi Türkçe Karakter Sorunu, Adsense Ödeme Yöntemi Düzenleme, Adsense Tekrar Doğrulama Nasıl Yapılır

Adsense Ödeme Yöntemi Sorulara Ve Sorunlara Çözümler Listesi



1) Ödeme Yöntemi Eklerken Hesap Adında  Türkçe Karakter Sorunu:


Eğer isminizde Türkçe karakter varsa Ne kadar banka hesabınızdaki şekliyle girin dediysede siz Türkçe karakter kullanılmayın.

Örneğin:

Mehmet Kekeç  ==> Mehmet Kekec

Yağmur Kaşıkçı ==> Yagmur Kasikci




Şeklinde girin.



2) Edsense Ödeme Yöntemi Eklediyseniz Ve Doğrulama Başarısız Olduysa Tekrar Doğrulama Nasıl Yaparım Sorusu:


İlk olarak başka bir IBAN numarasına ihtiyacınız var. Annenizin, babanızın, bir başkasının veya sizin başka hesabınız varsa o IBAN numarasını kullanarak yapacağız.


Şimdi ilk açtığımızda ödeme başarısız olan kartımızı kaldıramıyoruz. Bunu kaldırmak için başka bir IBAN ve isim ile yeni bir ödeme yöntemi ekliyoruz. İsmi sallayabilirsiniz. Ve alttaki birinci hesap olarak seç kısmını işaretliyoruz. Sonra da kaydediyoruz. Sonra ödeme başarısız olan kartımızın yanına "KALDIR" seçeneği geliyor ve kaldırıyoruz. Daha sonra tekrar bir ödeme yöntemi ekliyoruz bu sefer doğru hesabımızı ekliyoruz. Ve 1 numaralı başlıkta anlattığım gibi Türkçe karakter kullanmadan örneğin Yağmur Kaşıkçı yerine Yagmur Kasikci   şeklinde yazıyoruz. Kendinize ait IBAN numarasını giriyorsunuz. Ve birinci ödeme olarak seç kısmını işaretliyoruz (zaten kendi direk işaretlenmiş oluyorda neyse) sonrada kaydete basıyoruz. Son olarakta salladığımız  banka hesabının altına kaldır seçeneği geliyor ve salladığımız o hesabı kaldırıyoruz. Bu kadar sonrada kendi hesabınıza birkaç gün içinde ödeme yapılır.  Ve o yatırdıkları tutarı doğrulama kısmına girersiniz.

Düzelmiş hali:

Anlamadığınız yer olursa yorumda sorabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar