Üniversite Sınavına Hazırlanırken Kullanabileceğiniz 4 Uygulama - Mehmet Kekeç

Üniversite Sınavına Hazırlanırken Kullanabileceğiniz 4 Uygulama

Üniversite sınavına hazırlanırken en önemli şey çözemediğimiz sorulardır. Bu soruları hocamıza veya sınıf arkadaşlarımıza sorarız. Peki örneğin okul tatil oldu ( Cumartesi, Pazar).
Veya öğretmenler çok yoğun oldukları zaman bazı sorularımız kalıyor. Peki sınıftaki arkadaşlarınız da çözemedi zaman ne olacak. Birine soracaksınız.
Çünkü bizi başarıya yanlışlarımız götürecek. Bunun için soru sorma programları var. Arkadaşlar ben bildiğim soru sorma uygulamaları hakkında bilgi veriyim biraz.




SORUN KALMASIN
Bu uygulama baya kaliteli ama sorularınız çözülmeye bilir. Eğer ödüllü soru olarak sorarsanız. Çok yüksek bir ihtimalle çözülür. Ama bazen buna bile gerek kalmıyor. Sistem sizin sorduğunuz soruya benzer veya aynısını bulup size bildirim gönderiyor. Ve bakabiliyorsunuz. Ve bu uygulama ücretsizdir. Ve saatte 3 soru sorabilirsiniz. Sonra tekrar limit yenilenir ve tekrar soru sorabilirsiniz.









BİR BİLENE SOR
Burası daha aktif soru çözülen bir yer. Burada sorularınızın çözülme ihtimali daha yüksek ama uygulama açısından kötü bazen soru fotoğrafı filan gönderirken donabilir ve sizi uygulamadan atabilir. Veya uygulama eğer telefonunuz düşük bir modelse kasabilir.  Ve bu program ücretsizdir. Aylık soru sorma limiti 150 dir. Yani ayda 150 soru sorabilirsiniz. Aylık limit her ay yenilenir.






KUNDUZ
Bu program ücretlidir. Belirli bir miktar para vererek sorularınızı uygulamadaki hocalar çözecektir. Aylık 3 ücretsiz soru sorabilirsiniz. Gerisi ücretlidir. Sorunuzun çekin atın ve 1-2 saate sorunuz çözülsün.






SINAVLA
Bu bence en iyi uygulamalardan biri çünkü bu uygulamayla sıralamanızı ve puanınızı hesaplayabilirsiniz. Örneğin denemelerde 70 ne yapıyor olun diyelim. Siz onları girdiğiniz zaman size bir önceki yıl bu netleri yapmış olsaydınız. Bu sıralamanız olurdu diyor. Sonra Tüm üniversiteler ve bölümlerin kaç puanla ve sıralamayla kapattığı var hemde 2015'ten başlayarak gösteriyor. Deneme sınavı kaydedici var. Konu takip var. Üniversite sınavı hakkında ve bölümler hakkında bilgi var. Ve uygulamanın formu var. Forumda soru paylaşabilir veya merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.









bizi yıldız ile oylayın

Yorum Gönder

0 Yorumlar